19 Haziran 2015 Cuma

Alanya Tekne Turu

Alanya Yat Tekne turu
Alanya'ya tatile gidenlerin mutlaka yapması gereken aktivitelerin başında tekne turu gelir.Alanya da tekne ve yat turu konusunda farklı alternatifler bulunmaktadır.İster arkadaşınızla ya da eşiniz ve çocuklarınızla Alanya'nın muhteşem koylarını gezip görmeden Alanya dan ayrılmak olmaz.Alanya tekne turu konusunda cazip fiyatları ile dikkat çekiyor.Yerli ve yabancı turistler Tekne turuna yoğun ilgi gösteriyorlar.

Alanya Tekne gezisi Fiyatları
Peki Alanya Tekne turu'na katılsam nereleri gezip görecem,Tekne gezisi esnasında yemek veriliyor mu? Tekne turu için ne kadar ödemem gerekiyor , fiyatları ne kadar diye sorarsanız,Gayet uygun olduğunu söylemem gerekir.2015 yılı tekne turu fiyatları 50 TL'den başlıyor.Bu fiyatlara Öğle yemeği,Gün boyu sınırsız alkolsüz içecekler dahil,talebiniz halinde ek ücretle otelinize kadar transfer hizmeti de veriliyor.

 Alanya Tekne Turu Güzergahı
Otelden alınış ve Alanya limandan saat 10:00 da hareket. Selçuklu döneminden kalma Tersane ziyaretiyle başlayacak turumuz, Korsanlar mağarası ve Aşıklar mağarası görülerek, açık denizde ilk yüzme molası verilecek. Yarım adanın Batı bölümünde Damlataş (Kleopatra) plajına yakın yine açık denizde yüzme molası sonrası Yat limanına hareket. Öğle yemeği ve yüzme molası. Öğleden sonra Ulaş plajına doğru hareket ve yüzme molası. Açık denizden hareketle Alanya limanına dönüş ve tur bitişi. (16:00)Otele dönüş (Transfer).

Dilerseniz günlük olarak Tekne yada yat kiralayabilir. Alanya'nın Eşsiz koylarında yada Antalya Kemer, Kekova ,Side,Finike, sahillerine gezi düzenleyebilirsiniz.Bu aktivite için fiyatlar kişi ve gün sayısına göre değişmektedir.

Alanya ve Antalya bölgesinde Tekne ile 1 hafta sürecek Mavi tur'a katılabilir Akdeniz'in eşsiz güzellikte ki en bakir koylarında tatilin tadını çıkartabilirsiniz.Mavi Tur konusunda hizmet veren bir çok tur ve acenta mevcuttur.

Alanya Tur Hizmeti Veren Tur şirketleri..

1 yorum: