16 Haziran 2015 Salı

Alanya İncekum Pansiyonları

İncekum Plajı
Alanya İncekum Denizi ve Plajı ile her yıl milyonlarca yerli yabancı Turist'in tercihi oluyor.Mavinin her tonunun bulunduğu sığ ve temiz denizi mavi bayraklı kumsalı ile tatilcilerin vazgeçilmez adresidir.Plaja kadar uzanan yemyeşil ormanlık alanları piknikçileri ve İncekum Kamp alanları ile tatilcilerin uğrak yerlerinden.

Plajı gayet sığ durumda bu nedenle özellikle çocuklu ailelerin yüzmeyi öğrenmeleri için bulunmaz bir fırsat.Denizin derinliği kumsaldan yaklaşık 10 adım sonra ancak diz seviyesindedir.Kumsalı ise adı üzerinde olduğu gibi ince kumlarla kaplıdır.

İncekum Alanya'ya 25 km mesafede yer almaktadır. İncekum plajına Alanya merkezden kalkan minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.Sizde Alanya nın bu muhteşem ötesi beldesin de tatilinizi geçirmek isterseniz,size uygun temiz ucuz ,aile pansiyonu mutlaka vardır.Alanya İncekum Pansiyonları rahatlığı tercih eden ucuz ve makul fiyat isteyenlerin buluşma adresi durumunda ayrıca Alanya İncekum beldesinde birbirinden güzel Butik oteller,Günlük kiralık apart daireler,Beş yıldızlı herşey dahil oteller mevcuttur.Hadii İncekum'a tatile..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder