19 Haziran 2015 Cuma

Alanya Nehir Apart Otel

Alanya Nehir apart Otel
Alanya Nehir apart otel sadece Türk'lerin kaldığı bir Aile oteli olarak dikkat çekiyor.Nehir Apart Otel bünyesinde alkol verilmiyor.Nehir Apart otele yabancı acente müşterisi kabul edilmiyor.Otel Şehir merkezinde oluşu ve Kleopatra plajına yakınlığı ile tercih edilen bir aile otel'i dir.

Alanya Nehir Apart otel odaları aile'ler için dizayn edilmiştir.Otel odaları 1+1 stüdyo daireler şeklinde konforlu odalardır.Her daire de mutfak,2 adet tv ve klima bulunmaktadır.
Nehir apart odalar

Otel de konaklayanlar otele ait olan havuz ve kaydıraktan yararlanabilir.Denizi tercih edenler için otelimize 50 metre mesafede bulunan Halk plajı ücretsizdir.Otel de her kat'ta wifi İnternet ücretsizdir.

Alanya Nehir Apart Fiyatları

Otel yarım pansiyon olarak hizmete vermektedir.Oda pansiyon fiyatlarımız 2015 yılı için kişi başı 50 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet vermektedir.Uygun fiyatlı ekonomik aile oteli arıyorsanız sizleri bekliyoruz.iddia ediyoruz Alanya da daha ucuz apart pansiyon bulamazsınız.Alanya ucuz apart pansiyon fiyatları erken rezervasyon fiyatlarıdır.yaz sezonun da fiyatlarımız kişi sayısına ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.Bu nedenle gelmeden önce mutlaka telefonla arayarak fiyat sorunuz.

İletişim

Nehir Apart Otel 

Tel : +90(242) 512 75 91 Fax : +90(242) 511 07 32 Cep : +90(536) 218 32 43 E-Mail : nehirapartotel@hotmail.com 


Bir önceki yazımız Alanya Livana Beach Otel'i de İncelemenizi öneririz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder