24 Haziran 2015 Çarşamba

Alanya Karaca Pansiyon

Karaca Pansiyon Alanya Okurcalar da yer almaktadır.Alanya pansiyonları deyince ilk akla gelen nezih tesislerden birisidir.Pansiyon çevresi muz,limon ve portakal ağaçları ile çevrilidir.Otelin havuzu bu ağaçlık bölge arasında yer almaktadır.Doğanın ve denizin eşsiz güzelliklerini görmeniz için sizi Alanya Okurcalar da bulunan Karaca pansiyon da ağırlamaktan gurur duyarız.



Alanya Karaca Pansiyon olarak müşteri memnuniyetini öncelik olarak gördüğümüzü belirtmek isterim.Pansiyonumuz da konaklayan misafirlerimizin tatillerini huzur içinde geçirmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Alanya Karaca Pansiyon Okurcalar beldesinde 30 Yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.Temiz ve ferah odalarımızda çocuklarınız ve aileniz ile Alanya Karaca pansiyon da ucuz ve Ekonomik bir tatil geçireceksiniz.Pansiyon fiyatlarımız Alanya bölgesin de ki en ucuz pansiyon fiyatlarıdır.Buradan pansiyon fiyatı veremiyoruz,Alanya Okurcalar Pansiyon fiyatları için lütfen iletişim kurunuz.

Alanya'daki Karaca Pansiyonda, Denize Sıfır Hemen Bir Kaç Adımda Sahile Varabilir veya  Yüzme Havuzunda Gün Boyunca Eğlenceli Vakitler Geçirebilirsiniz. Yeşil Ağaçlarla Dolu Bahçesinde Günün Tatlı Yorgunluğunu Atabilir Hoş Dost Sohbetleri Yapabilirsiniz. Diğer Harika Alanya Plajlarına Giderek Ayrı Bir Gün Geçirerek Keyif Alabilirsiniz.Alanya okurcalar Pansiyon iletişim ve rezervasyon bilgileri..

Adres : Okurcalar - Alanya / Antalya
Telefon : + 90 242 527 42 50
Gsm : + 90 537 235 58 38
http://www.karacapansiyon.com/
E mail : info@karacapansiyon.com

Alanya Nehir apartı da incelemenizi öneririz............

1 yorum:

  1. YILLARDIR GİDİYORUM 2020 YILINDA GİDEMEDİM GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM PANSİYON SAHİBİ HALİL BEYİN SOHBETİNİ ÇOK SEVECEKSİNİZ. TAM BİR AİLE PANSİYONU

    YanıtlaSil