25 Haziran 2015 Perşembe

Alanya Deniz Evi Pansiyon


Alanya Deniz Evi Pansiyon Alanya’nın kumu ile meşhur olan fuğla plajı bölgesindedir.Konum olarak Denize sıfır konumdadır.Pansiyonumuz Avsallar beldesine 3 km uzaklıkta Türkler Beldesinde yer alır.Siz de şehrin gürültüsünden uzaklaşıp sakin güzel bir tatil haya ediyorsanız Sizleri Alanya Deniz evi Pansiyonda ağırlamaktan mutluluk duyarız.





Alanya Deniz Evi Pansiyon kalabalık ve çocuklu aileler için dizayn edilmiş odaları ile hizmetinizdedir.Pansiyonumuz 15 oda dan oluşmaktadır.odalarımızda Ücretsiz Wİ-Fİ Mutfak,Klima,Tv bulunmaktadır



Alanya'daki Deniz Evi Pansiyon Çam Ağaçları Arasında Kendir Pişir Kendi İmkanı Sizlere Sunulmuştur. Bu Barbekü Keyfi Unutulmaz Keyifler Sunacaktır. Günün Yorgunluğunu Pansiyonun Çardağında Hoş Sohbetlerle Atabilirsiniz.

Gündüzleri Alanya Fuğla burnu plajın da Deniz,kum ve güneşin tadını çıkartabilir,yada Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezebilirsiniz.Geceleri ise Alanya Eğlence mekanlarında eğlenerek hoş vakit geçirebilirsiniz.



Pansiyon Deniz evi,15 odalık klimalı odasıyla denize sıfır konumdadır.Büyük Mutfağıyla ve denize sıfır bahçesiyle piknik yaparak kendin pişir kendi ye mekanımızda barbekü yaparak eşsiz lezzetler tadabilirsiniz.


Alanya Deniz Evi Pansiyon Fiyatları 2015 Fiyatlarıdır.Fiyatlarımız sadece konaklama için geçerlidir.Kahvaltı ve yemek fiyatlara dahil değildir.


1 Kişilik oda 40TL

2 Kişilik oda 60 TL
3 Kişilik oda 80 TL
4 Kişilik oda 95 TL
5 Kişilik oda 110 TL

İletişim Ve Rezervasyon


Köşkdere Oteli Yanı,
Fuğla Burnu,Tükler Kasabası,Alanya
E-mail:info@mysite.com
Tel: +905333479157

Bir Önceki yazımız olan Alanya Karaca Pansiyonu da incelemenizi öneririz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder